Geregistreerden
- Huberta Beks, geboren op 23 februari 1903 te Asten, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: ongehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Inwoner
Overige opmerkingen: Vervolg van folio 222 - Anna Maria Martina van Meelis, geboren op 5 december 1904 te Beek en Donk, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: ongehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Inwoner
Overige opmerkingen: Vervolg van folio 222 - Antonia Wilhelmina van Doorn, geboren op 8 februari 1905 te Aarle-Rixtel, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: ongehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Inwoner
Overige opmerkingen: Vervolg van folio 222 - Johanna Maria Rademakers, geboren op 21 maart 1905 te Gemert, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: ongehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Inwoner
Overige opmerkingen: Vervolg van folio 222 - Johanna Verstappen, geboren op 21 augustus 1904 te Deurne, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: ongehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Inwoner
Overige opmerkingen: Vervolg van folio 222 - Lucas Pieter Bekkering, geboren op 19 november 1878 te Wildervank, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: gehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Hoofd(bewoner) - Roelfine Alberdine Bekkering, geboren op 2 augustus 1878 te Wildervank, wonende te Helmond, volgnummer: 0
Burg.Staat: gehuwd
Rel.Hfd.Gezin: Echtgenote
Bronvermelding
Regionaal Historisch Centrum Eindhoven te Eindhoven, Bevolkingsregister
Gemeentebestuur Helmond, 1913-1941, Helmond, archieftoegang 12021, inventarisnummer 5091, 1913, Index Bevolkingsregister Helmond 1913-1925, folio 229
Deze gegevens zijn voor het laatst op 24 maart 2020 door de bronhouder bijgewerkt en voor het eerst gepubliceerd op Open Archieven op 18 april 2016. Online code rhe1. Herkomst informatie: A2Acollection via https://opendata.archieven.nl/dataset/961CFC5821A64357B0CB88D9BAD49F8B, originele record identifier is 1754680489.
Webadres
- https://proxy.archieven.nl/48/BB3A96D98A1C4DD2968E7EBAADBB2DF2
- https://www.openarchieven.nl/rhe:BB3A96D9-8A1C-4DD2-968E-7EBAADBB2DF2
De bovenstaande gegevens zijn gebruikt om gerelateerde informatie te zoeken, de resultaten:
Bent u de eerste persoon die aanvullende informatie levert?
Bedankt, uw commentaar is opgeslagen.