Op zoek naar overlijdensakten van Tweede Wereldoorlog slachtoffers

Deze pagina hoort bij de blogposting Op zoek naar overlijdensakten van Tweede Wereldoorlog slachtoffers. Een gefilterde lijst met alle overlijdensakten staat op een separate pagina. Dit is een ge-update versie van deze pagina met zoekterm expansie, de oude versie is voor vergelijking beschikbaar.

Onderstaande tabel (op basis van matches.2.json geeft de aantallen overlijdensakten weer van oorlogsslachtoffers overleden in een kamp in Tweede Wereldoorlog. In totaal zijn dit 0 overlijdensakten in 0 kampen. Onder de tabel worden de kampen op een kaart weergegeven (de marker titel toont het aantal gevonden overlijdensakten).

De met een lichtgroene achtergrond weergegeven zoektermen zijn extra ten opzichte van de WO2 thesaraurus. De "zoekterm expansie" is tot stand gekomen door termen uit de thesaurus te gebruiken met wildcards en is er gezocht met een Levenshtein-Damerau-afstand van 1. De kolom akten toont het aantal gevonden akten op basis van thesaurus termen en de zoekterm expansie.

KampZoektermenAkten

Let op: niet alle kampen zijn weergegeven op de kaart omdat de coördinaten van sommige kampen ontbreken in de WO2-thesaurus Kampenlijst (zie de console voor de betreffende URI's).

Find your ancestors and publish your family tree on Genealogie Online via https://www.genealogieonline.nl/en/