Rechercher des analyses par contenu » Bestanden toevoegen

Welke URL's kunt u toevoegen?

Wanneer er in het inventaris van archieforganisaties die gebruik maken van De Ree software, zoals het Haags Gemeentearchief en Het Utrechts Archief, een symbool zichtbaar is, dan zijn er scans beschikbaar.

Controleer of de scans gedrukte of getypte tekst bevat (handgeschreven documenten kunnen nog niet gelezen worden). Kopieer de URL (rechtermuistoets op het symbool en dan Linkadres kopiëren) en plak deze in het invoerveld hierboven.

Wanneer er in het inventaris van archieforganisaties die gebruik maken van Picturae software, zoals het Erfgoedcentrum Zupthen en het West Brabants Archief een Meer scans knop zichtbaar is, dan zijn er scans beschikbaar.

Controleer of de scans gedrukte of getypte tekst bevat (handgeschreven documenten kunnen nog niet gelezen worden). Kopieer de URL (rechtermuistoets op de Meer scans knop en dan Linkadres kopiëren) en plak deze in het invoerveld hierboven.


De toegevoegde URL wordt in de rij gezet om verwerkt te worden (=ophalen van alle scans, tekst herkennen en indexeren). Zodra de URL verwerkt is wordt het overzicht van geïndexeerde inventarissen bijgewerkt.Wilt u een seintje krijgen als de scans zijn opgenomen, geef dan ook uw e-mail adres:


Voorbeeld URL: https://haagsgemeentearchief.nl/archieven-mais/overzicht?mivast=59&mizig=210&miadt=59&miaet=1&micode=0432-01&minr=1387265&miview=inv2&milang=nl


Find your ancestors and publish your family tree on Genealogy Online via https://www.genealogieonline.nl/fr/