Dashboard »

Overzicht 2019


Getoonde aktes

14,837

met scan


vorig jaar: 21,327

0

zonder scan

Scans

0

getoond

0

gedownload


vorig jaar: 0

Gevolgde links

1,765

naar bron


vorig jaar: 2,955


Welke gegevens worden er gepresenteerd op Open Archieven?


Er zijn 87,670 akten van Dutch Prayer Cards Archives toegankelijk gemaakt, met daarop 87,667 persoonsvermeldingen. Hieronder een vergelijking met andere archieven.Het taartdiagram toont het aantal persoonsvermeldingen per brontype.


Zijn er meer gegevens te presenteren?
Laat het weten!


Hoe vaak zijn de akten bekeken op Open Archieven?Staat er op de website van Dutch Prayer Cards Archives al een link naar Open Archieven?

Maak een link naar de startpagina van Open Archieven en/of verwijs uw websitebezoekers naar de pagina met zoekresultaten van Dutch Prayer Cards Archives. Het beeldmerk van Open Archieven dat hier rechts staat afgebeeld mag hierbij gebruikt worden.

Met de Open Archieven zoek widget kunt u de zoekfunctie van Open Archieven aanbieden aan de bezoekers van uw website. Opnemen in de eigen zoekfunctie kan ook op basis van OpenSearch.

Hergebruikers kunnen verwezen worden naar de OAI-PMH (A2A) dataprovider van Open Archieven. Via deze aggregator wordt alle open data beschikbaar gesteld. De data van Dutch Prayer Cards Archives is beschikbaar in de set nba.

Ontwikkelaars kunnen verwezen worden naar de API van Open Archieven, deze geeft ook toegang tot de data van Dutch Prayer Cards Archives!


Welke gegevens staan er geregistreerd bij Open Archieven?


Bezoekadres  ?(geen)
Telefoonnummer  ?(geen)
Website  ?http://bidprentjesarchief.nl/
E-mail  ?(geen)
Twitter  ?(geen)
Data transfer  ?download
Data format  ?HTML
Logo  ?

Logo   ?
Kloppen de gegevens niet of zijn ze incompleet? Laat het weten!

Find your ancestors and publish your family tree on Genealogy Online via https://www.genealogieonline.nl/en/