Notarial deed on in Breda (Netherlands)

Registered

  • Anthoni Adriaenssen
  • Johan van Beaumont, kapitein by professionHij machtigt Peeter v. Groenevelt uit 's-Gravenhage om in zijn naam v.d. nakomelingen van Cornelia Stalpars het geld te innen van 22 morgen land in Rijswijk (gepacht door Geerart Bertssen). En geld voor administratie van Mgr. de Veri Bollion tot Aserfoer.
  • Geerart BertssenJohan van Beaumont machtigt Peeter van Groenvelt om in zijn naam v.d.nakomelingen van Cornelia Stalpars het geld te innen van 22 morgen land in Rijswijk (gepacht door Geerart Bertssen). En geld voor administratie van Mgr. de Veri Bollion tot Aserfoer.
  • Peeter van Groenevelt, residing in 's Gravenhage, notaris by professionJohan van Beaumont machtigt hem om in zijn naam v.d. nakomelingen van Cornelia Stalpars het geld te innen van 22 morgen land in Rijswijk (gepacht door Geerart Bertssen). En geld voor administratie van Mgr. de Veri Bollion tot Aserfoer.
  • Hendrick Peeters, kraankind by profession
  • Cornelia StalparsJohan van Beaumont machtigt Peeter van Groenvelt om in zijn naam van haar nakomelingen het geld te innen van 22 morgen land in Rijswijk (gepacht door Geerart Bertssen). En geld voor administratie van Mgr. de Veri Bollion tot Aserfoer.
  • Nn de Veri tot Aserfoer, monseigneur by professionJohan van Beaumont machtigt Peeter van Groenvelt om in zijn naam v.d.nakomelingen van Cornelia Stalpars het geld te innen van 22 morgen land in Rijswijk (gepacht door Geerart Bertssen). En geld voor administratie van Mgr. de Veri Bollion tot Aserfoer.

Remark


Notaris: J.H.Dirven


Source citation

City archive Breda in Breda (Netherlands), Notarial records
Notariële archieven Breda, Bron: akten, Part: 0118, Period: 1645, Breda, inventory number 0118, September 28, 1645, J.H. Dirven, Allerhande acten (Minuten), 1645, record number 16


The above information was last updated on February 27, 2017.Internet address

  • https://stadsarchief.breda.nl/collectie/archief/genealogische-bronnen/deeds/3b679a64-f265-4920-957e-9a3dbad0bce5
  • https://www.openarch.nl/brd:3b679a64-f265-4920-957e-9a3dbad0bce5Comments

Are you the first person who provides additional information?


Scan

Scan
Click the image to zoom in or download the image

Find your ancestors and publish your family tree on Genealogy Online via https://www.genealogieonline.nl/en/