Notariële akte op

Geregistreerden

  • Anna Elisabeth Jorens, wonende te Gilze, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johannes Franciscus Woedstad, wonende te Gilze, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Huijbertus Stephanus Woedstad, wonende te Gilze, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Adrianus Petrus Woedstad, wonende te Gilze, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Nn Castille, ontvanger van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Francois Adriaansen, suppliant van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johanna Jorens, wonende te Hoogstraten (B.), Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johannes van Besouw, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Adriaan Woedstad, wonende te Chaam, schoenlapper van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johanna Maria Woedstad, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Willem Pijpers, wonende te Gilze, landbouwer van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Antonij van Loon, wonende te Gilze, imker van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Jan Baptist Mole, gilze van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Henrij Vlasblom, gilze van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johannes Daniel Damm, wonende te Breda, koopman van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Johannes Baptist Woedstad, wonende te Gilze, schoenlapper van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Marinus Jorens, wonende te Baarle-Nassau, landbouwer van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Gerard Verschuuren, wonende te Hoogstraten (B.), landbouwer van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.
  • Michiel Desper, wonende te Ginneken, landbouwer van beroep, Opmaak van de inventaris van de op 20 april 1813 te Gilze overleden Anna Elisabeth Jorens, op verzoek van haar echtgenoot en thans weduwnaar Johannes Baptist Woedstad, schoenlapper wonende te Gilze wijk C nr. 58. Hij is voogd van hun kinderen Johannes Franciscus (8 jaar), Huijbertus Stephanus (6,5 jaar) en Adrianus Petrus (4 jaar), geboren te Gilze. In aanwezigheid van Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau en oom van moederskant van de kinderen en benoemd voor de familieraad als toeziend voogd. De benoeming is ontvangen door Francois Adriaansen, suppliant van de kantonrechter van Ginneken. Geregistreerd te Breda op 8 juli 1813 (N 2566 vol 3 fol 180, 5 & 4) door de heer Castille. De familieraad bestaat uit Marinus Jorens, landbouwer wonende te Baarle Nassau, Gerard Verschuuren, gehuwd met Johanna Jorens en landbouwer wonende te Hoogstraaten, Adriaan Woedstad, schoenlapper wonende te Chaam, Johannes van Besouw, gehuwd met Johanna Maria Woedstad, Willem Pijpers, landbouwer wonende te Gilze en Michiel Desper, landbouwer wonende te Ginneken. De inventaris wordt getaxeerd door Adriaan Woedstad voor een totaalbedrag van 619 francs. Daarnaast zijn er schulden met een totaalbedrag van 2802 francs aan Johannes Daniel Damm, koopman wonende te Breda, aan Antonij van Loon, imker wonende te Gilze, aan Jan Baptist Mole (qq) wonende te Gilze en aan de weduwe van Henrij Vlasblom en kinderen, wonende te Gilze. Het onroerend goed is gelegen te Gilze wijk C nr. 58 met huis en land genaamd de Lange Vooren. In aanwezigheid van de getuigen Francois Maurice Clement van Steenzel, burgemeester van Gilze en Rijen en Marin Mol, locoburgemeester van Gilze en Rijen.

Opmerking


Notaris: J.L. Wiercx


Bronvermelding

Stadsarchief Breda te Breda, Notariële archieven
Notariële archieven Ginneken en Bavel 1811-1841, Bron: repertoire, Deel: 4874, Peri..., Ginneken en Bavel, inventaris­num­mer 4874, 16 juli 1813, J.L. Wiercx, Repertoire, 1813, aktenummer 93, folio 8


Deze gegevens zijn voor het laatst op 28 januari 2014 door de bronhouder bijgewerkt en voor het eerst gepubliceerd op Open Archieven op 5 juli 2016.



Webadres

  • https://stadsarchief.breda.nl/collectie/archief/genealogische-bronnen/deeds/302800d0-7589-0d20-34e5-40e9a8bab873
  • https://www.openarchieven.nl/brd:302800d0-7589-0d20-34e5-40e9a8bab873



Commentaar

Bent u de eerste persoon die aanvullende informatie levert?


Scan

Scan

Klik op de afbeelding om het te vergroten of download de afbeelding

Meer uitleg over Notariële archieven

Zoek uw voorouders en publiceer uw stamboom op Genealogie Online via https://www.genealogieonline.nl/