Notariële akte op te Breda

Geregistreerden

  • Ihems Anderson, wonende te Breda, soldaat van beroep, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.
  • Adriaen Bosch, wonende te Breda, gildebroeder 'Oraenge Camer' van beroep, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.
  • Melchior Jacops, wonende te Breda
  • Adriaen Janssen, wonende te Breda, kuiper van beroep
  • Rochier Litteltan, wonende te Breda, vaandrig van beroep, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.
  • Johan Prince, wonende te Breda, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.
  • Johan Verhoeven, wonende te Breda, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.
  • Sander Michielssen van Waelwijck, wonende te Breda, herbergier in 'Den Drijehoeck' van beroep, Op verzoek van Johan Verhoeven (alias Prince) en de gildebroeders van de 'Oraenge Camer' getuigen Rochier Litteltan (± 56) en Ihems Anderson (± 18) over de vrouw van Sander Michielssen van Waelwijck. Deze had Adriaen Bosch o.a. uitgescholden.

Opmerking


Notaris: A. Dyrven


Bronvermelding

Stadsarchief Breda te Breda, Notariële archieven
Notariële archieven Breda, Bron: akten, Deel: 0025, Periode: 1617-1620, Breda, inventaris­num­mer 0025, 29 maart 1618, A. Dyrven, Allerhande acten (Protocollen), 1617 / 31-01-1620, folio 45v


Deze gegevens zijn voor het eerst gepubliceerd op Open Archieven op 6 juni 2017 en voor het laatst bijgewerkt op 27 februari 2017.Webadres

  • https://stadsarchief.breda.nl/collectie/archief/genealogische-bronnen/deeds/12b75f24-b776-487c-a63f-cdbe917261fc
  • https://www.openarch.nl/brd:12b75f24-b776-487c-a63f-cdbe917261fcCommentaar

Bent u de eerste persoon die aanvullende informatie levert?


Scan

Scan

Klik op de afbeelding om het te vergroten of download de afbeelding

Meer uitleg over Notariële archieven

Zoek uw voorouders en publiceer uw stamboom op Genealogie Online via https://www.genealogieonline.nl/